Uw verkoopmakelaar

in Amsterdam

Maak vrijblijvend een afspraak

Verkoopmakelaar in regio Amsterdam

Het verkopen van een woning op de Amsterdamse markt is een spannende tijd. U wilt uw huis natuurlijk voor een goede prijs verkopen. Als het om een beleggingsobject gaat, wilt u uiteraard ook de beste prijs uit uw investering halen. Ook de tijd waarbinnen de woning verkocht wordt, speelt een rol in het geheel. Wilt u uw huis direct verkopen of is er sprake van een overbruggingsperiode, totdat u zelf in uw nieuwe huis kunt trekken? Om een en ander in goede banen te leiden, schakelt u een professionele verkoopmakelaar in die kennis heeft van de lokale markt. Bij Roy Klaasen Makelaardij weten we precies waar u mee te maken kunt krijgen bij het verkopen van een woning of appartement. Daarom kunnen we u van degelijke goed advies voorzien en u tevens informeren over de manier van aanpak. Als uw verkoopmakelaar verzorgen wij een aansprekende verkoopbrochure voor uw woning, wij adverteren met uw huis of appartement, stellen een koopcontract op en we onderhandelen namens u met de makelaar van de potentiële kopers. Heeft u daarover vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Tijdens verkopen van uw appartement heeft u regelmatig contact met de verkoopmakelaar. Dat begint al op het moment dat u het eerste gesprek voert over de mogelijkheden van verkopen van uw woning. U wordt op de hoogte gebracht van de huidige ontwikkelingen op de lokale woningmarkt, zodat u met de juiste verwachtingen de verkoop tegemoet kunt zien. Zo informeert de verkoopmakelaar u over de verwachte duur dat een woning gemiddeld in Amsterdam te koop staat. U krijgt tevens inzicht in de courantheid van woningen in uw buurt. Daarnaast zal de verkoopmakelaar kijk wat uw huis waard is en u adviseren over de vraagprijs van uw huidige woning. Waarbij niet alleen gekeken wordt naar de staat van uw eigen woning, de ligging en de extra’s die het huis te bieden heeft. De verkoopmakelaar zal eveneens een analyse maken van recent verkochte, vergelijkbare woningen bij u in de buurt. Zo weet u zeker dat u uw woning in huidige markt tegen de juiste vraagprijs aanbieden die marktconform is. Amsterdam tegen een prijs aanbiedt die marktconform is.

Roy Klaasen uw verkoopmakelaar in Amsterdam

Ervaren verkoopmakelaar voor de vastgoedmarkt

Met een zorgvuldig samengestelde brochure, voorzien van goede kennis en duidelijke foto’s en een sprekende beschrijving, zorgen wij als verkoopmakelaar dat belangstellenden een positieve indruk van uw woning krijgen. Wij verzorgen eveneens de onlineadvertenties.  Uw woning verkopen via een verkoopmakelaar heeft verschillende voordelen. Naast de professionele aanpak, profiteert u bovendien van het brede netwerk dat de makelaar in Amsterdam heeft. Door de gegevens van uw woning te vergelijken met de zoekvraag in het eigen klantenbestand, kan er bijvoorbeeld al heel snel een serieuze koper voor uw woning in Amsterdam gevonden worden. Bij de verkoop van uw woning in Amsterdam heeft u met verschillende kosten te maken. Dat kunnen taxatiekosten zijn, maar ook bijvoorbeeld de kosten van de notaris.

Waardebepaling van uw woning

Zodra u hebt besloten om uw huis te verkopen, zal de verkoopmakelaar een uitgebreide waardebepaling van uw woning opstellen. Aan de hand hiervan ontwikkelt hij of zij een marketingstrategie op maat. Denk hierbij aan het maken van foto’s, het schrijven van een pakkende advertentietekst en het maken van een plattegrond die de indeling van uw woning goed weergeeft. De makelaar kan ook advies geven over de presentatie van uw appartement. Eventuele kleine cosmetische veranderingen worden besproken.

Het proces om de waarde van uw huis te bepalen begint met een taxatie. Dit kan worden gedaan zonder dat u een taxateur hoeft in te huren, waardoor u zowel tijd als geld bespaart. Alleen als u een hypotheek aanvraagt, hebt u een gevalideerde taxatie nodig. We gebruiken verschillende factoren bij het overwegen en taxeren van uw huis, zoals recente verkopen in de omgeving, de staat van uw huis, de buurt waarin het staat en de huidige marktomstandigheden. Zodra de nodige berekeningen zijn gemaakt en we tot een waarde zijn gekomen, doen we u een aanbod met advies over de te nemen stappen om uw huis op de markt te brengen.

Ons professionele team houdt rekening met alle aspecten om ervoor te zorgen dat onze klanten een eerlijke vergoeding krijgen voor hun woning in overeenstemming met de marktverwachtingen. We bieden objectief, op feiten gebaseerd advies, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over het verkopen van uw huis op basis van betrouwbare gegevens die worden ondersteund door onze aanzienlijke expertise en ervaring in de vastgoedsector. We streven ernaar om onze klanten een snelle en accurate service te bieden, zodat ze gerust kunnen zijn dat ze een billijke vergoeding krijgen zonder zelf veel tijd te hoeven besteden aan onderzoek of onderhandelingen.

Woningpresentatie

De verkoopmakelaar zal u helpen om de woning zo goed mogelijk te presenteren, om tot een succesvolle verkoop te komen.

Het creëren van een sterke eerste indruk is belangrijk bij het verkopen van uw huis, en daarom is een goede presentatie essentieel. We streven ernaar om uw huis er aantrekkelijk uit te laten zien en de beste eigenschappen ervan te benadrukken wanneer u het op de markt brengt.

We maken gedetailleerde inhoud met foto’s en plattegronden om kopers te helpen zich voor te stellen hoe het is om in het huis te wonen. We plaatsen ook een tekoopbord buiten uw huis om geïnteresseerden aan te trekken. Ons team kan drones gebruiken om video’s op te nemen en digitale bezichtigingen aan te bieden om de voordelen van het bezitten van uw huis te laten zien. We gebruiken alle beschikbare middelen om uw huis effectief te presenteren en de kans op succesvolle onderhandelingen met potentiële kopers te vergroten.

Bezichtigingen

De verkoopmakelaar verzorgt de bezichtigingen van uw huis. Bezichtigingen zijn een cruciaal onderdeel van het verkoopproces, omdat dit de eerste gelegenheid biedt aan potentiële kopers om een goede indruk van uw woning te krijgen. De makelaar staat klaar om eventuele vragen van geïnteresseerden over uw woning te beantwoorden. Daarnaast nemen wij persoonlijk contact op met geïnteresseerde partijen om bezichtigingen in te plannen op tijdstippen die voor hen het beste uitkomen. We bieden zelfs de mogelijkheid van virtuele bezichtigingen met behulp van gespecialiseerde software en verstrekken op verzoek aanvullende informatie over uw huis.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Op het moment dat u ons als verkoopmakelaar inschakelt voor de verkoop van uw woning of appartement in Amsterdam, maken we een vaste prijsafspraak die in een contract wordt vastgelegd. Dit houdt een vergoeding in die gebaseerd is op een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs, met een vooraf vastgestelde minimumvergoeding. Zo weet u altijd waar u op kunt rekenen als de verkoop rond is.

Heeft u daarover vragen, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken