Uw vastgoedbeheer in goede handen

Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom vastgoedbeheer?

Heeft u een aantal panden in Amsterdam in uw bezit als investering? Bij een goed beheer van uw vastgoed, of het nu een woning of appartement is, komt meer bij kijken dan u in eerste instantie zou denken. Het vraagt niet alleen veel van uw tijd, maar het is ook belangrijk dat u kennis van zaken heeft, zodat u de administratie, het beheer en het contact met uw huurders in goede banen kan leiden. Als het verhuren van vastgoed in Amsterdam niet uw hoofdactiviteit is, kan dat betekenen dat u niet de aandacht aan het vastgoedbeheer kunt geven die noodzakelijk is. Dat kan niet alleen gevolgen hebben voor de verhuur, maar het kan tevens zichtbaar worden in het onderhoud van uw vastgoed. Het is echter mogelijk om u te ontlasten van alle voorkomende werkzaamheden en taken die u als vastgoedeigenaar heeft. U maakt dan gebruik van de diensten van Roy Klaasen Makelaardij voor professioneel en betrouwbaar vastgoedmanagement in Amsterdam.

Wat valt er nu precies onder vastgoedmanagement? Het dienstenpakket is uitgebreid. Uw vastgoedbeheerder verzorgt de verhuur van de woningen. Dit omvat alles wat daarmee te maken heeft. Van het bijhouden van de administratie tot het technisch beheer. Daarnaast zijn wij eerste aanspreekpunt voor huurders, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Uiteraard houden wij u altijd op de hoogte van de gang van zaken en worden werkzaamheden in overleg met u uitgevoerd. Tot de administratieve taken hoort tevens het innen van de huur en het opvolgen van eventuele huurachterstanden. Daarnaast kunt u erop rekenen dat als er renovatie of systematisch onderhoud moet plaatsvinden aan het onroerend goed wij, als uw vastgoedbeheerder, dit onderhoud of de renovatie volledig in goede banen leiden. Wij treden namens u op en zullen uw belangen en dat van uw vastgoed hierbij voorop stellen.

Roy Klaasen verzorgt het beheer van vastgoedportefeuilles.

Technische en administratieve beheer

Een andere kant van vastgoed beheer is het technisch vastgoedbeheer. Dit is een niet onbelangrijk onderdeel. U wilt als eigenaar dat uw huurders tevreden zijn en met plezier in de woning verblijven. Bij het vastgoed beheer kunt u er daarom op rekenen dat er gezorgd wordt dat de verhuurde panden altijd in een goede staat van onderhoud zijn. Op het moment dat de huurder aangeeft dat een reparatie noodzakelijk is, zal hier direct actie op ondernomen worden. Wij inventariseren de schade of bekijken wat de oorzaak van de klacht is. Vervolgens schakelen wij vakmensen in om het onderhoud of de reparatie uit te voeren en de storing te verhelpen. In voorkomende gevallen adviseren wij u over het systematisch onderhoud. Desgewenst voeren wij een bouwkundige keuring uit. Uiteraard worden voor het uitvoeren van grote onderhoudswerkzaamheden bij verschillende partijen offertes opgevraagd, zodat er een goed vergelijk gemaakt kan worden van de kosten. Ook de begeleiding van de dagelijks onderhoud valt onder het Technisch beheer.

Professioneel vastgoedbeheer geeft u de ruimte om uw vastgoed te verhuren, zonder dat u daar veel tijd aan kwijt bent. Bovendien kunt u op termijn kosten besparen, omdat storingen adequaat worden opgelost en reparaties direct uitgevoerd kunnen worden. Dit komt de relatie met uw huurders ten goede en ook de woningen blijven op deze manier in goede staat. Wat kost vastgoedbeheer? Voor het technische en administratieve beheer van uw vastgoed betaalt u maandelijks een vastgesteld bedrag. De hoogte is afhankelijk van de werkzaamheden die u voor uw vastgoedbeheer wenst. Heeft u meerdere panden in uw bezit, dan zal hiervoor een tarief op maat van toepassing zijn. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte voor vastgoedbeheer in Amsterdam.

Technische Vastgoed beheer

Technisch vastgoedbeheer is een belangrijk onderdeel van het beheer van uw Amsterdamse panden. U wilt dat Uw huurders tevreden zijn en genieten van hun verblijf in het pand, en daarom is het belangrijk om de gehuurde panden in een goede staat van onderhoud te houden. Met technisch onderhoud kunt u ervoor zorgen dat onderhoud werkzaamheden meteen worden uitgevoerd als een huurder een probleem meldt. Een inventarisatie van de schade of oorzaak van de klacht zal worden gemaakt en dan worden professionals ingeschakeld om het nodige planmatig onderhoud of de nodige reparaties uit te voeren. Onder vastgoed beheer valt ook de begeleiding van onderhoudswerkzaamheden en eventueel advies over systematisch onderhoud. Daarnaast worden voor groot onderhoud offertes aangevraagd bij verschillende partijen, zodat een goede vergelijking van de kosten kan worden gemaakt.

Financieel beheer

Financieel beheer is een essentieel onderdeel van vastgoedbeheer. Wij zorgen ervoor dat uw financiële belangen op een proactieve en efficiënte manier worden beheerd. Ons ervaren team houdt u op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen, zoals huurniveaus en huurcontracten, zodat u de beste beslissingen voor u bedrijf kunt nemen. Wij het administratief beheer om ervoor te zorgen voor de inning van huurgelden en eventuele achterstallige betalingen, evenals het opstellen van jaarrekeningen voor intern en extern gebruik. Daarnaast houden we u op de hoogte van alle fiscale en wettelijke verplichtingen die van toepassing zijn op Uw huurwoning.

Commercieel beheer

Commercieel vastgoed beheer is een belangrijk aspect van vastgoed beheer waarbij het gaat om het verhuren van onroerend goed. Dit omvat het bepalen van de juiste huurprijs, het plaatsen van advertenties om betrouwbare huurder te vinden, het screenen van potentiële huurders om er zeker van te zijn dat ze in aanmerking komen voor bewoning en ervoor zorgen dat de huurvoorwaarden worden nageleefd. Al deze taken kunnen een enorme hoeveelheid tijd en energie van de eigenaar vergen als ze persoonlijk worden uitgevoerd, waardoor het voor velen voordelig is om in plaats daarvan een vastgoedbeheerbedrijf in te huren. Deze bedrijven hebben vaak sterke netwerken die gebruikt kunnen worden om snel bewoners te vinden en ze in te werken. Een ander voordeel van commercieel beheer door een vastgoedbeheerder is dat er vaak minder problemen zijn door sterke protocollen voor het screenen van een nieuwe huurder. Vastgoedbeheerders houden meestal ook de betalingen beter in de gaten, zodat er geen huur wordt misgelopen of te late betalingen worden opgelegd als dat nodig is. Daarnaast behandelen ze eventuele schade of reparatieproblemen die zich voordoen, terwijl er mensen in het pand wonen. Over het algemeen zorgt dit type commercieel beheer ervoor dat eigenaars stressvrij blijven en dat er voortdurend voor hun bedrijfsinvesteringen wordt gezorgd.

Heeft u meerdere panden in uw bezit, dan zal hiervoor een tarief op maat van toepassing zijn. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte voor vastgoedbeheer in Amsterdam.


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken