Makelaar in

Spaarndammerbuurt

Maak vrijblijvend een afspraak

Verkoopmakelaar in de Spaarndammerbuurt

Roy Klaasen Makelaardij, uw betrouwbare partner voor de verkoop van uw woning in de historische en charmante Spaarndammerbuurt, bekend om zijn iconische Amsterdamse School architectuur.

Als ervaren verkoopmakelaar in de Spaarndammerbuurt begrijpen wij dat het verkopen van uw huis een belangrijke stap is, waarbij u de beste prijs wilt krijgen voor uw waardevolle bezit. Of het nu gaat om een investeringsobject of uw eigen thuis, wij staan klaar om u te als verkoopmakelaar te begeleiden door het verkoopproces met onze expertise en kennis van de lokale markt.

Wonen in de Spaarndammerbuurt, bekend om de Amsterdamse School stijl

De Spaarndammer en Zeeheldenbuurt zijn beroemd om hun prachtige huizenblokken, liefkozend ‘paleisjes’ genoemd, die in 1920 werden gebouwd door de befaamde architect Michel de Klerk. Deze architectonische juweeltjes waren oorspronkelijk bestemd voor arbeiders in de nabijgelegen Houthavens. De meest voorkomende woningen in deze buurt zijn de karakteristieke boven- en benedenwoningen, gebouwd tussen 1915 en 1980 in de unieke stijl van de Amsterdamse School.

Roy Klaasen uw verkoopmakelaar in Amsterdam

Uw makelaar in Spaarndammerbuurt, Amsterdam

Ontdek de charme van de Spaarndammerbuurt

Breng een middag door in het betoverende woningbouwcomplex, bekend als ‘Het Schip’, ontworpen door Michel de Klerk. Dit expressionistische meesterwerk is wereldberoemd en herbergt nu een museum waar u kunt zien hoe mensen voor en na de invoering van de woningwet leefden. Geniet ook van ontspanning in het nabijgelegen Brediusbad, een verwarmd openluchtzwembad te midden van groen en rust.

Bereikbaarheid

Vanuit de Spaarndammerbuurt bereikt u gemakkelijk de A10 via de Nieuwe Hemweg. Bovendien zijn er meerdere haltes voor openbaar vervoer verspreid door de buurt, waaronder die voor metro, tram en bus.

Scholen

Met maar liefst 44 kinderdagverblijven, 18 basisscholen, 16 VMBO-scholen en 9 HAVO/VWO-scholen binnen een straal van 3 km, biedt de buurt uitstekende onderwijsmogelijkheden, inclusief Montessorischolen.

Waarom Roy Klaasen Makelaardij?

Wij begrijpen dat elke woning uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke en professionele benadering. Van een uitgebreide waardebepaling tot het opstellen van een aansprekende verkoopbrochure, van het adverteren van uw woning tot het onderhandelen met potentiële kopers – wij staan voor u klaar om het verkoopproces soepel te laten verlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning in de prachtige Spaarndammerbuurt.


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken