Makelaar

op KNSM Eiland

Maak vrijblijvend een afspraak

Verkoopmakelaar op KNSM Eiland

KNSM-eiland

Het KNSM-eiland, gelegen in het IJ, maakt deel uit van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam-Oost en herbergt ongeveer 2500 inwoners. De naam van dit ‘eiland’ is afgeleid van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij (KNSM), die hier van 1903 tot 1979 gevestigd was.

Het Oostelijk Havengebied ontstond aan het einde van de negentiende eeuw, toen de Haven van Amsterdam, vanwege onder andere de bouw van het Centraal Station en aansluitende spoorwegen, te klein en lastig bereikbaar was geworden. De eerste pakhuizen aan de Oostelijke Handelskade werden in 1883 gebouwd. Vanwege de moeilijkheden om bij storm aan de kade te werken vanwege de golfslag van het IJ, werd in 1890 een dam in het IJ aangelegd, later verbreed door het dumpen van baggerspecie uit het Noordzeekanaal. Zo ontstond het java eiland , aanvankelijk bekend als IJ-eiland. In 1896 werd op het IJ-eiland een kade aangelegd. Kort voor 1900 werd het eiland naar het oosten verlengd, wat leidde tot de vorming van het latere KNSM-eiland. In 1903 vestigde de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot-Maatschappij (KNSM) zich hier.

Woningen in de buurt KNSM Eiland

De gemiddelde WOZ-waarde van woningen in de buurt KNSM-eiland is gestegen van €307.000 in 2016 naar €581.000 in 2023, een stijging van 89%. Het gemiddelde jaarlijkse verschil over deze periode bedroeg €39.142 (9,8%). De data tonen een consistente stijgende trend, waarbij de cijfers jaarlijks toenemen.

De buurt KNSM-eiland beslaat een oppervlakte van ongeveer 86 hectare, waarvan 12 hectare land en 74 hectare water (100 hectare komt overeen met 1 km2). De gemiddelde dichtheid van adressen bedraagt 2.824 adressen per km2, met in totaal 1.360 huishoudens.

Kies voor de beste makelaar in Amsterdam en verwezenlijk snel uw droomhuis in de Java-eiland,. Ook voor het verkopen van uw woning kunt u vertrouwen op Roy Klaasen makelaardij, met diverse voordelen, waaronder:

Roy Klaasen uw verkoopmakelaar in Amsterdam

Uw Verkoopmakelaar op Java Eiland

1.Lokale expertise

Ons toegewijde team van makelaars kent de KNSM-eiland en het centrum als geen ander. We beschikken over diepgaande kennis van de buurten, lokale markttrends en vastgoed in dit dynamische gebied. Onze lokale expertise stelt ons in staat om je goed advies te geven en de beste ondersteuning te bieden.

2.Persoonlijke benadering

Als verkoopmakelaar in de KNSM-eiland staan wij bekend om onze persoonlijke benadering. We begrijpen dat vastgoedtransacties belangrijke beslissingen zijn en streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze makelaars nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we een passend aanbod op maat kunnen bieden.

3.Uitgebreide diensten

Of je nu een woning wilt verkopen, kopen of huren, wij bieden een breed scala aan diensten om aan al jouw behoeften tegemoet te komen. Van marktonderzoek en prijsbepaling tot marketingstrategieën en onderhandelingen, wij staan je bij als verkoopmakelaar begeleiden je door het hele proces.

Onze diensten in de KNSM-eiland

Als makelaar in Amsterdam bieden wij verschillende diensten aan, waaronder:

1.woning verkopen in de KNSM-eiland?

Wil je jouw huis verkopen in de KNSM-eiland? Als verkoopmakelaar in de KNSM-eiland zetten we ons in om de beste prijs voor jouw woning te realiseren. We gebruiken strategische marketingtechnieken en onderhandelen namens jou, met no cure, no pay. Wij brengen alleen bemiddelingskosten in rekening bij een daadwerkelijke verkoop.

2.Aankoopbegeleiding

Op zoek naar jouw droomhuis in de KNSM-eiland? Als aankoopmakelaar in de KNSM-eiland helpen wij je bij het vinden en aankopen van je ideale woning. Met toegang tot een breed netwerk en actuele marktinformatie, zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerde beslissingen neemt.

3.Advies op maat

Elke vastgoedsituatie is uniek. Daarom bieden wij advies op maat dat aansluit op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om investeringsadvies, vastgoedontwikkeling of juridische bijstand, wij staan klaar om je te begeleiden.

Makelaar in de KNSM-eiland inschakelen? Neem contact op

Wil je direct contact opnemen met onze verkoopmakelaar in de KNSM-eiland ? Wij helpen je graag met het kopen of verkopen van je woning. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek voor meer informatie


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken