Makelaar

op Java Eiland

Maak vrijblijvend een afspraak

Verkoopmakelaar op Java Eiland

Java-eiland,

Het Java-eiland, gelegen in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, is een woonwijk op een schiereiland. De Javakade in Amsterdam-Oost kreeg zijn naam in 1914 en werd vernoemd naar het eiland Java, een van de grote Soenda-eilanden. Deze kade vormt de zuidelijke begrenzing van het in het begin van de 20e eeuw aangelegde schiereiland, terwijl de noordelijke begrenzing wordt gevormd door de Sumatrakade.

In de jaren negentig werd het gebied herontwikkeld tot een woonwijk, volgens een plan van de Amsterdamse architect Sjoerd Soeters. Alle bestaande bebouwing werd gesloopt, met uitzondering van een gebouw van de Samenwerkende Havenbedrijven (SHB). De Sumatrakade, aan de noordzijde van het eiland, werd de enige toegangsweg. Het eiland wordt doorkruist door vier grachten met

postmodernistische grachtenhuizen van diverse architecten, en is verbonden door fiets- en voetgangersbruggen. Aan de oostzijde van het Java-eiland staat het grote woongebouw Hoogkade, ontworpen door het Zwitserse bureau Diener & Diener Architekten. Het Java-eiland grenst aan het KNSM-eiland bij het Azartplein. Aan de overkant van het Azartplein bevindt zich nog een ander gebouw van Diener & Diener genaamd Hoogwerf, dat samen met Hoogkade een geheel vormt. Sinds 2018 is het Azartplein het eindpunt van tramlijn 7; voorheen, van 2004 tot 2018, was dit het eindpunt van tramlijn 10.

Buurt kenmerken

De bevolking van de buurt Java-eiland is tussen 2016 en 2023 met 110 inwoners toegenomen, van 3.205 naar 3.315 inwoners, wat een kleine stijging van 3,43% vertegenwoordigt. Het gemiddelde jaarlijkse verschil gedurende deze periode bedroeg 16 inwoners (0,59%).

De gemiddelde WOZ-waarde van woningen in de buurt Java-eiland is gestegen van €372.000 in 2016 naar €683.000 in 2023, wat neerkomt op een groei van 84%. Het gemiddelde jaarlijkse verschil gedurende deze periode bedroeg €44.428 (9,2%). De data laten een consistente stijgende trend zien, waarbij de cijfers jaarlijks toenemen.

Kies voor de beste makelaar in Amsterdam en verwezenlijk snel uw droomhuis in de Java-eiland,. Ook voor het verkopen van uw woning kunt u vertrouwen op Roy Klaasen makelaardij, met diverse voordelen, waaronder:

Roy Klaasen uw verkoopmakelaar in Amsterdam

Uw Verkoopmakelaar op Java Eiland

1. Lokale expertise

Ons toegewijde team van makelaars kent de Java-eiland, en het centrum als geen ander. We beschikken over diepgaande kennis van de buurten, lokale markttrends en vastgoed in dit dynamische gebied. Onze lokale expertise stelt ons in staat om je goed advies te geven en de beste ondersteuning te bieden.

2. Persoonlijke benadering

Als makelaar in de Java-eiland, staan wij bekend om onze persoonlijke benadering. We begrijpen dat vastgoedtransacties belangrijke beslissingen zijn en streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze makelaars nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we een passend aanbod op maat kunnen bieden.

3. Uitgebreide diensten

Of je nu een woning wilt verkopen, kopen of huren, wij bieden een breed scala aan diensten om aan al jouw behoeften tegemoet te komen. Van marktonderzoek en prijsbepaling tot marketingstrategieën en onderhandelingen, wij begeleiden je door het hele proces.

Onze diensten in de Java-eiland,

Als makelaar in Amsterdam bieden wij verschillende diensten aan, waaronder:

1. woning verkopen in de Java-eiland, ?

Wil je jouw huis verkopen in de Java-eiland,? Als verkoopmakelaar in de Java-eiland, zetten we ons in om de beste prijs voor jouw woning te realiseren. We gebruiken strategische marketingtechnieken en onderhandelen namens jou, met no cure, no pay. Wij brengen alleen bemiddelingskosten in rekening bij een daadwerkelijke verkoop.

2. Aankoopbegeleiding

Op zoek naar jouw droomhuis in de Java-eiland,? Als aankoopmakelaar in de Java-eiland, helpen wij je bij het vinden en aankopen van je ideale woning. Met toegang tot een breed netwerk en actuele marktinformatie, zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerde beslissingen neemt.

3. Advies op maat

Elke vastgoedsituatie is uniek. Daarom bieden wij advies op maat dat aansluit op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om investeringsadvies, vastgoedontwikkeling of juridische bijstand, wij staan klaar om je te begeleiden.

Makelaar in de Java-eiland, inschakelen? Neem contact op

Wil je direct contact opnemen met onze makelaar in de Java-eiland,? Wij helpen je graag met het kopen of verkopen van je woning. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek voor meer informatie

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken