Makelaar in

de Houthavens

  • Effectieve woningpresentatie samenstellen
  • Strategische prijsbepaling voor optimale resultaten
  • Onderhandelen voor de beste verkoopvoorwaarden
  • Doelgerichte marketingstrategieën
  • Soepele afwikkeling van de verkooptransactie

Verkoopmakelaar in de Houthavens

Verkoopmakelaar Houthavens Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in de Houthavens? Roy Klaasen Makelaardij jouw ervaren partner voor vastgoedtransacties in deze buurt. Of je nu jouw woning wilt verkopen, een huis wilt aankopen, of deskundig advies nodig hebt over de vastgoedmarkt, wij zijn er om je te assisteren, altijd op basis van no cure, no pay.

Wonen in de Houthavens: Een Stadsbuurt Tussen de Spaarndammerbuurt en het IJ

Op de locatie waar vroeger vrachtschepen van over de hele wereld hun houten lading losten, verrijst nu een nieuwe woonwijk genaamd de Houthaven. Dit nieuwe stuk Amsterdam vormt een naadloze aansluiting op het noordelijke deel van de SpaarndammerbuurtVerkoopmakelaar Spaarndammerbuurt, met het IJ aan de noordkant en de Pontsteiger, Tasmanstraat, Spaarndammerdijk, Archangelweg en Haparandaweg als de overige grenzen van het gebied.

De nieuwe Houthaven bestaat uit 7 autoluwe eilanden, elk met een uniek karakter dat tot uiting komt in bijvoorbeeld de architectuur van de woningen. De eilanden zijn ontworpen rond verschillende thema’s en zijn gepositioneerd in een opstelling die teruggrijpt naar de vroegere insteekhavens. De namen van de eilanden en de bruggen eromheen zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het gebied, met name de houthandel die Amsterdam onderhield met verschillende Europese steden.

De Houthavens, gelegen in het Westelijk havengebied van Amsterdam langs het IJ, zullen worden uitgebreid met zeven kunstmatige eilanden voor een nieuwe woonwijk. Deze wijk zal bestaan uit zo’n 1700 woningen en 52.000 m² bedrijfsruimte. De eerste woningen, scholen en bedrijfsruimtes zijn al opgeleverd, evenals het park, de kabels en leidingen. De grachten zijn gegraven en de bruggen zijn gebouwd.

Binnen een straal van 3 km zijn er 31 kinderdagverblijven, 14 basisscholen, 13 VMBO-scholen en 8 HAVO/VWO-scholen, inclusief Montessorischolen

Roy Klaasen uw verkoopmakelaar in Amsterdam

Uw Verkoopmakelaar in de Houthavens

Als u kiest voor de beste makelaar in Amsterdam, bent u verzekerd van een snelle realisatie van uw droomhuis in de Houthavens. Ook voor het verkopen van uw woning kunt u rekenen op Roy Klaasen makelaardij. Wij bieden diverse voordelen, waaronder:

1. Lokale expertise

Ons toegewijde team van makelaars kent de Houthavens en het centrum als geen ander. We beschikken over diepgaande kennis van de buurten, lokale markttrends en vastgoed in dit dynamische gebied. Onze lokale expertise stelt ons in staat om je goed advies te geven en de beste ondersteuning te bieden.

2. Persoonlijke benadering

Als makelaar in de Houthavens staan wij bekend om onze persoonlijke benadering. We begrijpen dat vastgoedtransacties belangrijke beslissingen zijn en streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze makelaars nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we een passend aanbod op maat kunnen bieden.

3. Uitgebreide diensten

Of je nu een woning wilt verkopen, kopen of huren, wij bieden een breed scala aan diensten om aan al jouw behoeften tegemoet te komen. Van marktonderzoek en prijsbepaling tot marketingstrategieën en onderhandelingen, wij begeleiden je door het hele proces.

Onze diensten in de Houthavens

Als makelaar in Amsterdam bieden wij verschillende diensten aan, waaronder:

1. woning verkopen in de Houthavens?

Wil je jouw huis verkopen in de Houthavens? Als verkoopmakelaar in de Houthavens zetten we ons in om de beste prijs voor jouw woning te realiseren. We gebruiken strategische marketingtechnieken en onderhandelen namens jou, met no cure, no pay. Wij brengen alleen bemiddelingskosten in rekening bij een daadwerkelijke verkoop.

2. Aankoopbegeleiding

Op zoek naar jouw droomhuis in de Houthavens? Als aankoopmakelaar in de Houthavens helpen wij je bij het vinden en aankopen van je ideale woning. Met toegang tot een breed netwerk en actuele marktinformatie, zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerde beslissingen neemt.

3. Advies op maat

Elke vastgoedsituatie is uniek. Daarom bieden wij advies op maat dat aansluit op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om investeringsadvies, vastgoedontwikkeling of juridische bijstand, wij staan klaar om je te begeleiden.

Makelaar in de Houthavens inschakelen? Neem contact op

Wil je direct contact opnemen met onze makelaar in de Houthavens? Wij helpen je graag met het kopen of verkopen van je woning. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek voor meer informatie


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken