Makelaar in

De Nieuwe Pijp

Maak vrijblijvend een afspraak

Verkoopmakelaar in de Nieuwe Pijp in Amsterdam

De Levendige buurt De Nieuwe Pijp in Amsterdam

De Nieuwe Pijp, ook wel bekend als Zuid-Pijp, belooft een opkomende buurt te worden met alle charme van een typische Amsterdamse volksbuurt en het potentieel om een trendy wijk te worden, vooral door de aantrekkingskracht op jonge bewoners van buiten de stad. Als ervaren verkoopmakelaar in de Nieuwe Pijp staan wij klaar om als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar op te treden en u te helpen bij het verkopen of aankopen van uw woning of het vinden van uw droomhuis.

Opkomende buurt

De meest voorkomende woningen zijn boven- en benedenwoningen die dateren uit de periode tussen 1906 en 1985. Als verkoopmakelaar in de Nieuwe Pijp kunnen wij u adviseren over de juiste vraagprijs en strategie om uw woning succesvol te verkopen. De gemiddelde vraagprijs ligt rond de €440.000,-. De bewoners van de Nieuwe Pijp zijn voornamelijk tussen de 25 en 44 jaar oud, waarbij een groot deel alleenstaanden betreft. In vergelijking met het centrum van Amsterdam is de Nieuwe Pijp nog in ontwikkeling, wat veelbelovende kansen biedt voor woningaankopen.

Ontdek de buurt

De rust van het Sarphatipark en de levendige Amsterdamse horecagelegenheden maken de Nieuwe Pijp een gewilde locatie. Als makelaar in Amsterdam zijn wij bekend met alle hotspots en verborgen pareltjes in deze buurt. Het Gerard Douplein biedt diverse restaurants, cafés en gezellige terrassen. Kinderen kunnen genieten van de kinderboerderij “de Pijp”, waar ze in contact komen met dieren en leren over de natuur en het milieu. Op culinair gebied zijn er restaurants zoals Sinne en de Michelin-sterrenrestaurants van het Okura Hotel: Yamazato, Sazanka en Ciel Blue.

Roy Klaasen uw verkoopmakelaar in Amsterdam

Uw verkoopmakelaar in de Nieuwe Pijp in Amsterdam

Uitstekende bereikbaarheid

De buurt is goed bereikbaar met veel bussen, trams en metro’s die u snel naar het centrum brengen. Met de auto kunt u gemakkelijk de A10 bereiken, waardoor werken buiten Amsterdam goed mogelijk is. Voor gezinnen zijn er voldoende scholen en kinderopvangmogelijkheden in de buurt, met 124 kinderdagverblijven, 44 basisscholen, 20 VMBO-scholen en 21 HAVO/VWO-scholen binnen een straal van 3 km.

Waarom kiezen voor Roy Klaasen Makelaardij?

Wij begrijpen dat elke woning uniek is en bieden daarom als verkoopmakelaar in de nieuwe Pijp Amsterdam een persoonlijke en professionele aanpak. Van een gedegen waardebepaling tot het opstellen van een aantrekkelijke verkoopbrochure en het onderhandelen met potentiële kopers – wij staan voor u klaar om het verkoopproces soepel te laten verlopen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de verkoop van uw woning in deze prachtige buurt,

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken